Café Blom

by fiesta deli

Café Blom är ett matcafé på Arkitketur - och designcentrum, Skeppsholmen i Stockholm. Vi serverar gott kaffe, lättare luncher såsom sallader, soppor och grillade smörgåsar. Utöver vårt goda kaffe från Stockholm Roast serverar vi även våra egengjorda drycker såsom ekologisk lemonad och isteer samt hantverksöl från lokala bryggerier i Stockholmstrakten. 

 
IMG_0094.jpg
 

Jobba hos oss

Då populära utställningar lockar mer besökare än vanligt, är vi ofta i behov av extrapersonal som kan hjälpa oss under intensiva perioder. Erfarenhet är meriterande men viktigast är en bra inställning till service och gästvänlighet. Baristas som gärna står i kassan och plockar disk ibland är alltid extra varmt välkomna. Välkommen med din ansökan till joanna.andersson(a)arkdes.se.

Caféansvarig

Just nu söker vi en person som vill vara en del av vårt team och bli vår nya caféansvarige på Café Blom. Vi söker dig som vill ta ansvar för en stor del av arbetet vad gäller service, bemanning och en del inköp.

Du kommer att jobba nära ägarna som i högsta grad är involverade och vara den person som svarar för den dagliga driften av caféet. Personalteamet består av ca 5 stycken heltidsanställda samt ett tiotal som jobbar extra/helger. Du blir ansvarig för att lära upp personalen och sätta rutiner och se till att dessa efterföljs. Periodvis är det högt tryck i caféet vilket gör att det är viktigt att arbetet utförs på rätt sätt av alla och att det finns tydliga rutiner. Du måste brinna för god service och kunna motivera ditt team att jobba utifrån bästa tänkbara service.

Vi sätter höga krav på kaffeservering och jobbar med specialkaffe. Du bör därför ha goda kunskaper inom baristayrket. Jobbet är perfekt för dig som vill jobba dagtid i en fin miljö på Skeppsholmen. Arbetet innefattar en del jobb på helger då vi har som flest besökare då. Måndagar är alltid lediga då muséet och caféet håller stängt.

Tillträde i augusti eller enligt överenskommelse. Hör av dig till Joanna Andersson på joanna.andersson(a)arkdes.se.