Café Blom

Café Blom är ett matcafé på Arkitketur - och designcentrum, Skeppsholmen i Stockholm. Vi serverar gott kaffe, lättare luncher såsom sallader, soppor och grillade smörgåsar. Utöver vårt goda kaffe från Stockholm Roast serverar vi även våra egengjorda drycker såsom ekologisk lemonad och isteer samt hantverksöl från lokala bryggerier i Stockholmstrakten. 

 

Jobba hos oss

Just nu söker vi efter dig som vill vara en del av vårt team och som vill jobba mestadels dagtid tillsammans med oss på Café Blom. Tjänsten är heltid men är även anpassningsbar till en deltid. 

Arbetet innefattar att ta hand om våra gäster på bästa tänkbara sätt och ge en personlig och trevlig men effektiv och professionell service. Vi ställer höga krav på vår kaffeservering och jobbar med specialkaffe. Du bör därför ha goda kunskaper inom baristayrket. Arbetsuppgifterna täcker dock allt inom café: möta gäster och ta emot beställningar i kassan, plocka av bord, hantera kaffemaskinen, diska, städa samt vissa enklare köksuppgifter.

Jobbet är perfekt för dig som vill jobba dagtid i en fin miljö på Skeppsholmen. Arbetet innefattar en del jobb på helger då vi har som flest besökare då. Måndagar är alltid lediga då muséet och caféet håller stängt. För övrigt är det ett trevligt gäng som jobbar bra tillsammans i en fantastisk fin miljö mitt i stan men med skärgårdskänsla! 

Vi erbjuder ett kul jobb i fina miljöer med trevliga kollegor med humana arbetstider. Vi har kollektivavtal och förmåner såsom tjänstepension och friskvård.

Tillträde i november eller enligt överenskommelse.

Maila ansökan till joanna@fiestacatering.se eller hör av er på telefon 073-9825000 om du har några frågor.