Café Blom

Café Blom är ett matcafé på Arkitketur - och designcentrum, Skeppsholmen i Stockholm. Vi serverar gott kaffe, lättare luncher såsom sallader, soppor och grillade smörgåsar. Utöver vårt goda kaffe från Stockholm Roast serverar vi även våra egengjorda drycker såsom ekologisk lemonad och isteer samt hantverksöl från lokala bryggerier i Stockholmstrakten. 

 
IMG_1188.JPG

Jobba hos oss

Vilken fantastisk sommar! Svårt att tänka sig att hösten är på väg och det är dags att fundera på den.

Vi befinner oss i en expansiv fas och söker efter mer personal till Café Blom på Skeppsholmen samt till vårt nya matcafé på Sven-Harrys konsthall i Vasaparken!

Vi söker dig som har jobbat en del inom restaurang/café och vill jobba tillsammans med oss med att ta hand om våra gäster och servera bra mat och gott kaffe! Vi är i behov i allt från kassapersonal, baristas, kockar till runners och diskare. Erfarenhet är meriterande men rätt attityd till service och arbete är viktigare. 

Vi erbjuder ett kul jobb i fina miljöer med trevliga kollegor med humana arbetstider. Vi har kollektivavtal och förmåner såsom tjänstepension och friskvård. Tillträde från slutet av augusti. 

 

Maila ansökan till joanna.andersson@arkdes.se eller hör av er på telefon 073-9825000 om du har några frågor.