Café Blom

Café Blom är ett matcafé på Arkitketur - och designcentrum, Skeppsholmen i Stockholm. Vi serverar gott kaffe, lättare luncher såsom sallader, soppor och grillade smörgåsar. Utöver vårt goda kaffe från Stockholm Roast serverar vi även våra egengjorda drycker såsom ekologisk lemonad och isteer samt hantverksöl från lokala bryggerier i Stockholmstrakten. 

 

Jobba hos oss

Vi behöver förstärka vårt kök på helgerna och söker därför efter dig som vill jobba dagtid lördagar/söndagar tillsammans med oss.

Arbetet består främst av att lägga sallader & bowls, koka soppa, grilla mackor osv. Det är ett relativt högt tempo och vi jobbar i öppet kök. Du behöver alltså trivas i en social miljö där du har mycket kontakt med dina kollegor och gäster. Att du är noggrann och klarar av att jobba strukturerat men snabbt är också en förutsättning för att du ska trivas. Erfarenhet av tidigare arbete i kök är ett krav.

För övrigt är det ett trevligt gäng som jobbar bra tillsammans i en fantastisk fin miljö mitt i stan men med skärgårdskänsla!

Vi erbjuder ett kul jobb i fina miljöer med trevliga kollegor med humana arbetstider. Vi har kollektivavtal och förmåner såsom tjänstepension och friskvård.

Maila ansökan till joanna.andersson@arkdes.se eller hör av er på telefon 073-9825000 om du har några frågor.